Кухни по поръчка

Показване:
Подреждане по:
Кухни

Изработката на модерни и практични кухни по поръчка е сред дейностите, даващи повод за гордост на целия ни екип. Продуктите, изработени от CasaBaleno са по-различни от стандартната мебелировка, предлагана на масовия пазар. Ние ви даваме възможност да придобиете собствено обзавеждане, проектирано и изработено специално за вас.

Поръчковата мебел – единственият шанс да получите точно каквото искате

Планирате да се нанесете в нов дом или да реновирате изцяло старото си жилище? Това ще наложи да помислите внимателно за модернизирането на кухнята. Въпросното помещение има най-функционалната роля в цялото жилище, затова от мебелите в него зависи дали ще изпълнявате с лекота повечето домакински дейности.

Все повече новодомци решават да намерят производител на кухни по проект, който да реализира мечтата им за едно стилно обзаведено и наистина комфортно помещение. Нашата компания е сред точните попадения за хората, желаещи да получат първокласен мебелен продукт с разумна финансова стойност.

Най-търсени са услугите ни за изработка на малки кухни по поръчка, и в това няма нищо случайно. Кухните в съвременните градски апартамени са с малка квадратура, а същевременно те са сърцето на дома. Там се приготвя храната за семейството, а доста често пак там, то сяда, за да се нахрани.

Междувременно в същото малко пространство са поставени важни и по-обемисти домакински уреди – хладилник, готварска печка, пералня. Оптимизирането на оскъдната площ е от значение за правилното изпълнение на всяка от многобройните ежедневни задачи. Решавайки сами да проектирате вида и разположението на кухненските мебели, неизбежно се изправяте пред сложни за решаване задачи.

Освен с изготвянето на синхронизиран интериорен дизайн, ще се наложи да се запознаете с материалите, използвани за производството на кухни по поръчка и техните цени. За тази цел се изисква да овладеете до съвършенство изкуството на кухненското планиране, за което обаче едва ли имате нужното време и желание.

По-добрият вариант е да се доверите на доказани професионалисти, каквито са всички членове на екипа на нашата компания. Кухненските ни мебели се изработват по схеми, съобразени със съвременните дизайни и жилищния интериор. Подредбата и височината на шкафовете, както и тяхната дълбочина – всеки аспект дава отражение върху усещането ви за комфорт и лекота при използване на помещението по предназначение.

ПДЧ и MDF вариант на кухненско обзавеждане

Изработваме богата гама модулни системи за кухненското помещение, като освен стандартни, предлагаме и ъглови кухни по поръчка. Дизайните са изключително важни, защото от тях зависи пълноценното и оптимално оползотворяване на оскъдното пространство. Не по-малко важни са обаче и материалите. От тях зависи както визията на обзавеждането, така и неговата дълготрайност.

Материалите, с които работим са превърналите се в стандарт ПДЧ и МДФ плоскости. Двата материала имат сходна структура, но производствените технологии ги правят доста различни. Стойността им също е различна, затова изборът на MDF или ПДЧ кухня по поръчка често зависи от нейната цена, тоест от набелязания за обзавеждането бюджет.

По скъпият от двата материала е MDF, който е обаче и с по-добри технически характеристики. Ламинираните плоскости от дървесни частици със средна твърдост имат висока физико-химична устойчивост. Шкафовете могат да се почистват без проблем с конвенционалните почистващи препарати. Друг плюс е огромният асортимент от декоративни и цветови варианти.

Все повече производители, включително и нашата компания, са се насочили към изработка на кухни от ПДЧ панели. Основно предимство на този материал е ниската му цена, благодарение на която е възможно да се създадат чудесни дизайнерски мебели за кухнята, отговарящи на възможностите на хора със скромен бюджет.

Листата от пресовани дървесни частици са прецизно изрязани, а лицевата част на профилите е кантирана, за да се избегне проникването на вода. Когато изработваме кухненски шкафове по поръчка, ние вземаме предвид основните изисквания и слабости на материала. Съществена особеност на този материал е, че не търпи влага, а както знаем, болшинството домакински задачи са свързани с мокрене и генериране на пара.

За да отговорим на високите изисквания за качество, каквито нашите клиенти винаги имат, ние избираме много внимателно суровините, от които ще изработим кухненските мебели. Корпусът и видимите страниците на шкафовете имат влагозащитно покритие. Използваме материали на марката Егер, доказали се отдавна като изключително издръжливи и дълготрайни.

Особености на дизайна

Дизайнът е вероятно най-сложната част от избора на кухненско обзавеждане по поръчка. Проектирането на корпусна мебел с толкова важно функционално значение е отговорен процес, изискващ професионална компетентност и дългогодишен опит. От нашите клиенти получаваме всякакви изисквания по отношение разпределението на шкафовете и тяхната дълбочина.

Привлекателният външен вид на мебелната композиция е задължително условие, но той не бива да бъде за сметка на практичността и удобството по време на тяхното използване. Поради тази причина дизайните, реализирани от проектантите в екипа ни, включват по-тесни горни шкафове и по-голяма дълбочина на тези от долната редица.

Дизайните ни отговарят на все по-голямото потребителско изискване за обзавеждане, предвиждащо битови уреди за вграждане. Тук става въпрос за по-сложна изработка на кухни, със съответно малко по-високи цени. Цената е обаче напълно оправдана, защото вградените уреди създават усещане за повече простор и ред в помещението. Кухнята по правило е разделена на функционална зона и зона за съхранение на домакинските принадлежности.

При нужда от повече място, в което да се съхраняват домакински съдове и други полезни принадлежности, можем да препоръчаме нашите поръчкови кухни с висок модулен шкаф. Той покрива цялата височина на системата от пода до крайната ѝ горна точка, а вътрешността е изпълнена с голям брой рафтове и с достатъчно дълбоки отделения. В модулния шкаф могат да се съхраняват около 70% от всички кухненски пособия.

Изпълняваме всяка поръчка на кухни, съобразно размерите зададени от клиента. Услугите и дейността ни са отличен вариант за жилища с нестандартно оформление и помещения, които са били предварително преустроени, за да изпълняват ролята на кухненски кът. Идеята ни е обзавеждането да се впише идеално в съответното пространство, защото вярваме, че мебелите трябва да се адаптират към дома, а не обратно.

Разглеждайки продуктите в сайта ни, можете да се уверите лично, че предлагаме наистина атрактивни цени на кухни по поръчка. Корпусната ни кухненска мебел следва различни дизайни, вписващи се перфектно в общата концепция за интериор на дома. Силно препоръчваме кухнята да не се отличава стилово от останалите помещения, включително трапезария, хол и дори предверие.

Изгодни решения за всеки бюджет

За клиентите, търсещи евтини кухни по поръчка, каталогът ни включва оптимален брой от отлични модулни системи. Нискобюджетните ни предложения съдържат базовия набор от шкафове, както и термоплот, наличен при всички модели. Термоплотовете и облицовките тип гръб са с марка Getalit – едни от първокласните продукти, налични на българския пазар.

Имаме пълната готовност да изработим в минимални срокове и всички модели луксозни кухни по поръчка. Финансовата им стойност е минимална в сравнение с отличното качество, привлекателна визия и несравнима функционалност. Вратите на кухненските шкафове са оборудвани с плавно прибиращи се механизми на марката Блум.

Плавното затваряне на вратите удължава значително живота на мебелите. Силните удари по време на затваряне на врата могат да понижат техническите качества на плоскостите от пресован дървен материал. За да можем да предложим висококачествени поръчкови кухни на ексклузивни цени, ние не правим компромис нито с материала, нито с крепежните елементи. Дългият период на експлоатация на корпусната мебел е показателят за изгодната сделка, а не цената.

Невероятно кратките срокове за изработка на кухни по поръчка са сред основните причини да се доверите на нашата фирма. Знаем колко ценно е времето, когато се обзавежда един нов дом, затова производствените ни дейности са максимално рационализирани. Използваме високотехнологично оборудване, позволяващо ни да изготвяме бързо и прецизно всеки детайл.

Когато размерите и дизайна на готовите ни модули не отговарят на вашите изисквания, сме напълно готови да ви предложим различни варианти на кухни по индивидуален проект. Проектите ни са напълно съобразени с площта и архитектурните особености на помещенията. Мебелите могат да бъдат конструирани под ъгъл или в друга геометрична форма, съобразно възможностите на наличното пространство.

Дизайнерските ни кухни по проект са с достъпни цени, а офертите ни стават още по-привлекателни с осигурената напълно безплатна доставка на готовите изделия. Фирмата ни осигурява и монтаж на обзавеждането на място при изключително изгодни условия. Имайте предвид, че професионално сглобената и монтирана кухня запазва привлекателната си визия и функционалността на всеки детайл по-дълго време.