ТВ модули по поръчка

Показване:
Подреждане по:
ТВ модули

Дейността ни като производител на поръчкови мебели включва и изработката на богата гама ТВ модули по поръчка. Създадените от нас модулни системи са не просто практично решение за хола и всекидневната. Те имат привлекателен облик и способност да преобразят изцяло съответното жилищно пространство. Модерният дизайн на изделията и изгодната им цена са задължителни съпътстващи характеристики.

Кои са възможните опции?

Модулите, изработвани от нашата компания, можем да разделим на две категории – от ПДЧ и от МДФ. Като размер, брой на детайлите и конфигурация, изделията не са особено различни. В болшинството случаи един и същ модел може да се направи от всеки от двата материала. В каталога ни са представени модерни дизайнерски концепции. А те са в крак с модните тенденции, защото телевизорът като технология и вид на конструкцията също претърпя големи трансформации.

Независимо от значителното разширение на екрана, съвременният телевизор е много по-лек от своя предшественик с кинескоп. Съответно се промениха и мебелите, върху които тази електронна разработка може да се постави. Модулните системи, наред със шкафовете и масите, стават взе по-компактни. Дълбочината им намалява, което увеличава свободното пространство в съответното помещение.

Спрямо вида на материала, продуктите биват:

МДФ модули

Нека на първо място обърнем внимание на материалите. Модулните системи и тв шкафове по поръчка се движат в различен ценови диапазон спрямо вида на материала, от който са направени. Мебелите от MDF са сравнително евтина категория продукти. По отношение на дизайн и технически свойства обаче, те не отстъпват на изделията от дърво.

За да бъде разбрана разликата между двата вида фурнири, е нужно да обърнем внимание на технологията на производство. МДФ плоскостите се получават по метода на горещо пресоване на дървесни частици със средна твърдост, с последващо свързване посредством синтетични смоли. Отличават се с висока якост, устойчивост на влага, издръжливост и надеждност.

В допълнение този материал е податлив на всякакви методи на механична обработка. Това позволява с MDF плочите да се създават конструкции със сложни геометрични форми, с резбовани елементи и радиусни преходи. Нужно е да се знае, че с помощта на шпонировка, ламиниране и лакиране, мебелните дизайни могат да се изпълнят във всевъзможни цветови схеми и текстури.

ТВ модул от ПДЧ

Нашите ТВ секции по поръчка от ПДЧ принадлежат към икономичната/бюджетна група продукти. Предназначени са специално за онези потребители, които търсят практични, но не особено скъпи мебелни изделия. Необходимо е да се знае, че плоскостите от пресовани дървесни частици имат специфичен набор от характеристики. Една от тях е ограниченият брой възможности за обработка.

Следователно от въпросният вид дървесина е възможно да се създават единствено праволинейни форми. Тук плавните линии и резбованите орнаменти са неизпълними. Поради високата ронливост на материала, не е препоръчително мебелите да се разглобяват и сглобяват многократно. Механизмите и обкова могат да се разглобят и да изгубят своята функционалност.

Модулите, шкафовете и удобните ТВ маси по поръчка, изработени от ПДЧ са изключително практични и с нужната естетическа стойност. Те обаче не са подходящи за помещения с висока влажност и не са пригодени за интензивно механично натоварване. Дъските абсорбират влагата много бързо, набъбват и губят първоначалните си характеристики.

Кои са актуалните дизайни днес?

Ако отдавна не следите тенденциите на мебелния пазар, то вероятността да останете изненадани от дизайна на съвременните телевизионни модули е доста голяма. Когато се избират шкафове за телевизор по поръчка не е трудно да се забележи, че разнообразието в този сегмент от продукти е изключително голямо.

Всъщност съвременните производители правят всичко възможно, за да може потребителят да купи модела, който най-точно отговаря на неговия вкус и условия на работа. При избора на вид мебел и дизайн, на първо място трябва да се вземе предвид вида на оборудването, за което е необходима поставка или секция.

Предвид факта, че вече във все по-малко домове могат да се видят старите телевизори с кинескоп, обикновено TV-модулите се проектират съобразно дизайна на съвременните телевизионни устройства. Това важи с пълна сила и за нашата гама секции за телевизор по поръчка. „Плазмите” са техника от ново поколение, която тежи относително малко и по-често има плоска конфигурация.

Следователно за такива телевизори няма нужда да се избира секция с повишени якостни характеристики и голяма дълбочина. Важно е обаче да се знае, че LCD и плазмените модели могат да имат доста голям диагонал на екрана - понякога той достига 50 инча и повече. Този факт трябва да се вземе предвид при избора на оптималната ширина на горния панел. Желателно е той да надвишава размерите на екрана с поне 100 мм от всяка страна.

Експертите смятат модификацията на продукта за важен критерий за подбор. Обикновено дори специалните маси за телевизор по поръчка се избират въз основа на количеството свободно пространство, което може да бъде разпределено за синия екран. Обезателно се взема под внимание и предназначението на стаята, за която се купува даден мебелното изделие.

В зависимост от това дали клиентът предпочита телевизорът да бъде монтиран на стена или поставен върху равна основа, екипът ни ще му предложи оптималния набор от решения. Едно е сигурно – поръчковите мебели за телевизори за хол и всекидневна дават 100% гаранция за висока функционалност, дълготрайност и пълен синхрон с интериора в съответното помещение.