Шкафове за баня по поръчка

Показване:
Подреждане по:

CasaBaleno ви предлага уникални и единствени по рода си мебели за баня по поръчка. Продуктите са разделени на две категории по отношение на материала, използван за тяхната изработка - PVC и масив. Два материала с висока влагоустойчивост и податливост на обработка. Дизайните, които екипът ни създава не могат да се намерят на масовия пазар, а цените ни са едни от най-изгодните за такова качество.

Характерни разлики и предимства на различни дизайни

Удобната и стилно декорирана баня е гарантирана възможност да получите истинско удоволствие от къпането и разкрасителните си процедури. За болшинството хора банята е своеобразно място на усамотение, където те не просто си вземат душ, но и си почиват от суматохата на заобикалящия ги свят.

Обзавеждането на това обикновено тясно пространство е важно да се избере много внимателно. Предвид факта, че мебелите на пазара не дават възможност за развихряне на въображението, поръчковото изпълнение на шкафовете и другите детайли на интериора, често се оказва единствен вариант.

Зоната за поддържане на лична хигиена е необходимо да се подреди по начин, осигуряващ максимално спокойствие и комфорт. Поради тази причина ергономичният дизайн на мебелите е от огромно значение, но без естетиката да остава на заден план. Шкафовете трябва да бъдат достатъчно дълбоки и с голям брой отделения, за да се подредят правилно козметичните и санитарни продукти. Те не бива обаче и да заемат голяма част от наличното пространство.

Популярните мебели за баня, предлагани от големите мебелни компании, а също и от малките производители като нас, имат за цел да отговорят на изискванията и възможностите на различни потребителски групи. Както можете да се уверите, преглеждайки продуктовия ни каталог, мебелните изделия варират от по-скъпи композиции от естествено дърво, до съвсем достъпни изделия от ПВЦ.

В същото време една от най-важните характеристики на шкафовете за бани е методът на инсталиране. Въз основа на него цялата широка гама от продукти може да бъде разделена на три основни групи:

Окачени

Предлагаме компактни и просторни окачващи се модели шкафове, които се монтират на стената с помощта на резбови дюбели. Те са доста добър вариант за тези, които се нуждаят от обзавеждане за малки пространства. За такава конструкция не е необходимо допълнително да се разпределя част от използваемата подова площ.

Висящият шкаф за баня по поръчка може лесно да бъде разположен над пералнята или тоалетната - това ще спести място в помещението. При избора на такава опция обаче първо трябва да се уверите, че повърхността, върху която ще бъде монтиран шкафът, може да го издържи заедно със съдържанието. Експертите препоръчват да се избират капителни стени за такива цели, а не тънки вътрешни прегради от гипс или тухла, положени в един слой.

Подово стоящи

Шкафовете, поставени директно на пода са традиционно решение, което се държи на монтирани крака или цокъл. Те привличат купувачите със своята надеждност и простота на дизайна, както и с липсата на необходимост от пробиване на монтажни отвори в стената. Освен това в тази група мебели няма ограничения относно размер и обем.

Не е нужно да се притеснявате, че шкафът ще падне от стената, която не би могла да издържи натоварването, приложено върху нея.Изпълняваме различни дизайни – с една и две врати и от отворен тип. Този вариант е лесно изпълним и с двата материала – поливинилхлорид и естествен масив. Цените на двете възможности са различни.

Ъглови

Ъгловите шкафове имат специфична конструкция, чиято задна част е изработена във формата на прав ъгъл. Те ви позволяват оптимално да използвате площта в ъгъла на банята. Нещо особено важно за собствениците на малки апартаменти, които пестят всеки квадратен метър. В тази категория е най-изгодно да се избере модел пенал. Това е тесен висок шкаф, който заема съвсем малко място на пода, но много ефективно използва обема на помещението по вертикала.

Вътрешно оформление на шкафовете – характеристика, влияеща на функционалността

Доста често нашите клиенти забравят напълно за вътрешното оформление на шкафа, който ни поръчват. Ние винаги настояваме този детайл на мебелните продукти да бъде много внимателно обмислен от клиента. За жалост, купувайки готови продукти, заради привлекателния им външен вид, хората често се оказват разочаровани от устройството на вътрешността на закупения продукт.

Изработваните от нашата фирма шкафове за баня по поръчка предлагат максимално разнообразие от големини и оформление на вътрешната конструкция. Има модели с чекмеджета, както и такива с достатъчен брой рафтове. Предимствата и на двете модификации са: простота, бърз достъп до съдържанието, без затруднения при намирането, както и възможност за сортиране на всички вещи спрямо предназначение, размер и т.н.